• Петте най-големи производители на контейнери в Китай Петте най-големи производители на контейнери в Китай

2024-06-06

CGCH е цялостно предприятие за контейнерни жилища, интегриращо проектиране, производство и строителство. Техните продукти обхващат контейнерни жилища, хотели, курорти, търговска употреба и много други области, с изящното си майсторство и уникален дизайн от местни и чуждестранни клиенти. Контейнерните къщи на компанията демонстрират несравнимо качество и иновации. Те не само въплъщават майсторството в своя дизайн, но и отговарят на най-високите стандарти в индустрията по отношение на функционалност и издръжливост. Всеки детайл е внимателно изработен, за да се осигури безопасен транспорт и защита на стоките. В същото време тези контейнерни къщи показват и уникален естетически дизайн, който ги прави и визуално удоволствие. Както по отношение на външен вид, така и по отношение на производителност, тези контейнерни къщи са образцови в индустрията и са създали добра репутация на компанията, като същевременно носят несравнима стойност и удовлетворение на клиентите.

| Повече ▼
  • Какви са предимствата на контейнерните къщи? Какви са предимствата на контейнерните къщи?

2024-05-28

Какви са предимствата на контейнерните къщи? (1) Удобен транспорт, особено подходящ за единици, които често сменят строителните точки; (2) Здрави и издръжливи, всички съставени от стомана, със силна сеизмична и деформационна устойчивост; (3) Уплътнителните характеристики са добри и стриктният производствен процес прави тази мобилна стая добра водонепропусклива; (4) Мобилната стая е базирана на стандартното стоманено шаси, което може да бъде получено от много комбинирани пространства. Като заседателна зала, общежитие, кухня, тоалетна и така нататък. Стандартната ширина е 2,4 метра, височината е 2,2 метра, а дължината е от 4 до 12 метра. (5) Удобен демонтаж, превъзходна производителност, стабилен и здрав, добра ударна производителност, водоустойчив, предотвратяване на пожар и корозия, леко тегло. Къщата е цяла конструкция, с рамка, а стената е стоманена плоча, която може да бъде завършена с дърво и може да се премести като цяло.

| Повече ▼
  • Защо къщите от контейнери са важна стъпка към зеленото бъдеще Защо къщите от контейнери са важна стъпка към зеленото бъдеще

2024-05-22

Използването на изхвърлени контейнери като материали в конструкцията на контейнери не само спестява материали, не само спестява ресурси, но също така намалява генерирането на боклук и замърсяването на околната среда. В същото време характеристиките на бързото изграждане и разглобяване на контейнерните сгради също ги правят ефективна строителна форма.

| Повече ▼
  • Домът е там, където е мама – къща от контейнери на CGCH Домът е там, където е мама – къща от контейнери на CGCH

2024-05-20

Честит ден на майката! Времето лети, а ние растем в безкрайната любов и грижа на майка ни. Въпреки това е трудно да намеря чувство за принадлежност, когато уча или работя навън, така че е изключително важно да имам малко място, където да се чувствам топло и да се отпусна след натоварен ден. Нашата контейнерна къща CGCH може да ви осигури топла и удобна жилищна среда, за да се почувствате като у дома си.

| Повече ▼
  • Предимството на контейнерната къща CGCH Предимството на контейнерната къща CGCH

2024-05-18

Докладът предоставя подробно проучване на контейнерната къща CGCH. Контейнерите са изработени от стомана, олово и други метали, а също така са изработени от стъклени влакна или пластмаса с висока якост. Според структурата има затворени контейнери, отворени контейнери и сгъваеми контейнери.

| Повече ▼

Получаване на най-новата цена? Ще отговорим възможно най-скоро (в рамките на 12 часа)